Menu

OM OSS

Affärsidé

”Att med glädje och professionalism bidra till att förbättra föreningars visuella kommunikation”

För oss är det viktigt att ha roligt samtidigt som vi självklart är noga med bildkvalitén. Vår kvalité är det som har gjort att vi är den givna lag- och porträttfotografen för alla de stora ligorna i svensk lagsport.

Vårt fokus är idrott och inget annat. Vår enda syssla är att fotografera föreningar och för oss handlar det om att ha expertkunskap inom vårt område. Det är därför som det är ett grundkrav att våra fotografer har en bakgrund inom idrotten och gärna som ledare eller tränare.

Från Knatte till Elit

För föreningar är det minst lika viktigt med varumärke som för stora företag. Många av våra samarbetsföreningar har insett värdet av en professionell webbsida och en gemensam visuell kommunikation. Det är därför vi behandlar alla på samma sätt, oavsett om du är ett hemkommande proffs från Premier League eller en liten knatte som gör sitt första år i en idrottsklubb.

Aktiva förstår aktiva

Eftersom vi själva är med i föreningslivet så ligger det i vårt intresse att vara med och utveckla de föreningar vi samarbetar med. Vi bjuder gärna på det lilla extra och har anpassade produkter som höjer föreningens värde hos partners och sponsorer. Vårt åtagande sträcker sig längre än att bara tjäna pengar och det är därför som den stora merparten av våra föreningar väljer en långsiktig relation.